Vakkundig

Veilig de weg op met nieuwe motorbanden

Bent u op zoek naar nieuwe motorbanden? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat de motorbanden die onder uw motor liggen veilig zijn. Op de weg bent u als motorrijder kwetsbaar doordat er veel ander verkeer om u heen rijdt. Daarom moet veiligheid voorop staan en dat begint bij uw banden. Want met de juiste motorbanden voelt u zich goed op uw motor en rijdt u met een veilig gevoel rond.

Zijn uw motorbanden oud of versleten?

Zijn uw motorbanden versleten? Bent u toe aan een nieuwe set motorbanden? Wanneer u uw motor een tijdje niet gebruikt heeft of de banden er al enige tijd op zitten dan is het tijd om ze te laten checken. Na een succesvolle inspectie kunnen de banden nog gebruikt worden. Banden die al een tijdje meegaan en waarvan de kwaliteit gedaald is, moeten vervangen worden. Ook versleten motorbanden zijn een gevaar voor de veiligheid. De slijtage van een band hangt af van de soort band. Sportieve zachte banden slijten namelijk sneller. Ook zijn het type motor dat u rijdt, de belading en de temperatuur en de weg factoren die kunnen meespelen bij de slijtage. Allemaal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Een goede set motorbanden is daarom uitermate belangrijk. En misschien wilt u nu ook wel van bandenmerk veranderen en hier meer advies over hebben. Dan kunt u bij ons, Bandenservice Frank Bongers Boxmeer, terecht.

De bandenservice voor uw motorbanden

Bandenservice Frank Bongers is een bandenservice die gevestigd is in Boxmeer. Sinds 1998 beschikken wij over een groot pand die alle benodigdheden wat betreft banden bevat. Dus ook als u nieuwe motorbanden nodig heeft, staan wij voor u klaar. Ons team bestaat uit vijf medewerkers die er allemaal voor willen zorgen dat u veilig de weg op gaat. Wij van Bandenservice Bongers hebben bijna alle merken banden in huis. Onze huismerken zijn Bridgestone, Firestone en Michelin. Maar naast dat wij een uitgebreide keuze in banden hebben, kunnen wij de banden ook vakkundig vervangen en monteren en kunnen wij uw motorbanden checken indien u twijfelt of ze te oud of te versleten zijn. En met wel zes werkplekken in de werkplaats wordt u altijd snel geholpen.

Maak een afspraak of bel ons

U kunt via het contactformulier een afspraak maken voor het kopen en het laten monteren van uw nieuwe motorbanden door ons. Maar wij zijn ook bereikbaar via de telefoon als u informatie wilt hebben of een nieuwe set motorbanden wilt bestellen. U kunt doordeweeks en zelfs op zaterdagochtend een belletje plegen om uw vragen te stellen. Op onze website kunt u 24 uur per dag terecht.