Firststop Bandenspecialist


Accu's

Een accu is onmisbaar voor het starten en voor de voeding van alle elektrische accessoires van de auto zoals de verlichting, de radio of het alarmsysteem.

De accu wordt bij elke keer starten belast en nog meer in de winter als het koud en vochtig is. Daarom adviseren wij om de accu van uw auto ook aan het begin van de winter te laten controleren, om startproblemen te voorkomen.

Als u de volgende symptomen tegenkomt:

  • Moeizaam starten
  • Motor slaat niet aan
  • Het waarschuwingslampje accu brandt
  • Witte laag op de accuklemmen

betekent dit waarschijnlijk dat uw accu aan vervanging toe is.

Wilt u er zeker van zijn dat dit het geval is, dan kunt u door ons uw accu laten controleren. Veelal zal deze controle 15 minuten in beslag nemen. Met speciale meetapparatuur controleren wij de conditie van de accu en ontvangt u een advies van ons. Mocht het zo zijn dat wij u adviseren om uw accu te laten vervangen dan kunt u dat in vrijwel alle gevallen direct door ons laten doen. U betaalt dan alleen de kosten van de accu en krijgt bovendien garantie op uw nieuwe accu bij Bongers Bandenservice.

Webshop

Wielen en banden zoeken voor uw eigen voertuig! Voer eenvoudig het merk en model in van uw auto en u ziet direct het uitgebreide assortiment wielen banden in onze webshop.

Naar de webshop

Banden

Banden zijn de ‘schoenen’ onder uw auto. Zij verzorgen het contact met de weg. Het is goed om daar af en toe bij stil te staan. Bandenservice Bongers Boxmeer heeft de band die bij u past.

Meer over banden

Velgen

Lichtmetalen velgen geven uw auto persoonlijkheid en een eigen uitstraling. Het individuele karakter van uw auto wordt ermee versterkt. Bij elke smaak hebben we een passend ontwerp.

Meer over velgen