Firststop Bandenspecialist


Airco

Het onderhouden van het airco systeem is belangrijk voor het verlengen van de levensduur van het airco systeem van uw auto en zorgt ervoor dat er zowel in de zomer als in de winter een aangename temperatuur in de auto geregeld kan worden.

Voorkomen is beter dan…
….genezen. Ervaart u nare luchtjes in uw auto wanneer u de airco gebruikt? Dan kan het zijn dat er op de interieurfilter in de auto schimmelvorming is ontstaan. Ook hiervoor is het van belang dat het airco systeem periodiek wordt onderhouden om zo deze nare luchtjes te voorkomen.

U kunt bij ons terecht voor een complete airco onderhoudsbeurt, een geurbehandeling incl. het vervangen van de interieurfilter of voor een controlebeurt van het airco systeem. Zo zorgt u ervoor dat u zowel in de zomer als in de winter komt genieten van een aangename temperatuur in uw auto.

Webshop

Wielen en banden zoeken voor uw eigen voertuig! Voer eenvoudig het merk en model in van uw auto en u ziet direct het uitgebreide assortiment wielen banden in onze webshop.

Naar de webshop

Banden

Banden zijn de ‘schoenen’ onder uw auto. Zij verzorgen het contact met de weg. Het is goed om daar af en toe bij stil te staan. Bandenservice Bongers Boxmeer heeft de band die bij u past.

Meer over banden

Velgen

Lichtmetalen velgen geven uw auto persoonlijkheid en een eigen uitstraling. Het individuele karakter van uw auto wordt ermee versterkt. Bij elke smaak hebben we een passend ontwerp.

Meer over velgen