Firststop Bandenspecialist


APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplichte keuring. Hij is bedoeld om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De Nederlandse regelgeving zegt dat personen- of bedrijfsauto’s die – beladen – niet zwaarder zijn dan 3500 kilogram, periodiek moeten worden gekeurd. Wij verzorgen deze APK-keuring voor u, terwijl u wacht!

Controleer zelf:
Doen de ruitensproeiers, claxon, remlichten, dimlicht en groot licht van uw auto het?

  • Hoe is het bandenprofiel? De profieldiepte moet 1,6 mm zijn over minimaal 75 procent van de breedte, gemeten vanuit het midden van de band.
  • Werken de gordels?
  • Zijn de ruitenwisserbladen en uitlaat in orde?
  • Werken rem en handrem voldoende?
  • Branden beide lampjes van de kentekenplaatverlichting achter?

Webshop

Wielen en banden zoeken voor uw eigen voertuig! Voer eenvoudig het merk en model in van uw auto en u ziet direct het uitgebreide assortiment wielen banden in onze webshop.

Naar de webshop

Banden

Banden zijn de ‘schoenen’ onder uw auto. Zij verzorgen het contact met de weg. Het is goed om daar af en toe bij stil te staan. Bandenservice Bongers Boxmeer heeft de band die bij u past.

Meer over banden

Velgen

Lichtmetalen velgen geven uw auto persoonlijkheid en een eigen uitstraling. Het individuele karakter van uw auto wordt ermee versterkt. Bij elke smaak hebben we een passend ontwerp.

Meer over velgen