Firststop Bandenspecialist


Bandenhotel

Een bijzondere voorziening is ons bandenhotel. Het biedt plaats aan maar liefst tienduizend wielen. Ideaal voor de opslag van uw zomer- en winterbanden, zeker als u er thuis geen ruimte voor heeft of ze liever niet telkens tegenkomt, toch? Bovendien zijn uw banden of wielen altijd binnen handbereik wanneer u ze bij ons laat omwisselen.

Weer als nieuw!
In het bandenhotel liggen uw banden en wielen onder constante condities opgeslagen. Dat komt de duurzaamheid ten goede. Tot slot bieden we u een interessante optie: het ultrasoon laten reinigen van uw wielen. Zo krijgt u ze aan het begin van het zomer- of winterseizoen weer als nieuw terug.

Opslag winter/zomer wielen:
20 euro per seizoen
(2 seizoenen per jaar winter en zomer)

In combinatie met de opslag in ons bandenhotel kunt u de velgen laten reinigen. Dit doen wij voor 5 euro per wiel.

Webshop

Wielen en banden zoeken voor uw eigen voertuig! Voer eenvoudig het merk en model in van uw auto en u ziet direct het uitgebreide assortiment wielen banden in onze webshop.

Naar de webshop

Banden

Banden zijn de ‘schoenen’ onder uw auto. Zij verzorgen het contact met de weg. Het is goed om daar af en toe bij stil te staan. Bandenservice Bongers Boxmeer heeft de band die bij u past.

Meer over banden

Velgen

Lichtmetalen velgen geven uw auto persoonlijkheid en een eigen uitstraling. Het individuele karakter van uw auto wordt ermee versterkt. Bij elke smaak hebben we een passend ontwerp.

Meer over velgen