Firststop Bandenspecialist


Onderhoud aanhangwagens

Onderhoud aan aanhangwagens staat doorgaans wat op de achtergrond. Van een aanhangwagen wordt maar al te makkelijk gedacht ‘dat deze vanzelf achter de auto aankomt’. Natuurlijk is dat zo, maar ook aan een aanhangwagen dient op gezette tijden aandacht besteed te worden.

Speciale werkplek
Bij Bandenservice Frank Bongers is een speciale werkplek ingericht voor nauwgezette controle van en onderhoud aan aanhangwagens. Daarbij letten we specifiek op de werking van onder meer remmen, kabels en verlichting.

Webshop

Wielen en banden zoeken voor uw eigen voertuig! Voer eenvoudig het merk en model in van uw auto en u ziet direct het uitgebreide assortiment wielen banden in onze webshop.

Naar de webshop

Banden

Banden zijn de ‘schoenen’ onder uw auto. Zij verzorgen het contact met de weg. Het is goed om daar af en toe bij stil te staan. Bandenservice Bongers Boxmeer heeft de band die bij u past.

Meer over banden

Velgen

Lichtmetalen velgen geven uw auto persoonlijkheid en een eigen uitstraling. Het individuele karakter van uw auto wordt ermee versterkt. Bij elke smaak hebben we een passend ontwerp.

Meer over velgen