Firststop Bandenspecialist


Remmen

Op uw remmen moet u altijd kunnen vertrouwen, punt. Vakkundigheid is dus vanzelfsprekend bij het vervangen van remblokken, remschijven en overige reparaties aan het remsysteem.

Neem geen risico’s
Versleten remmen zorgen voor een langere remweg. Zo komen uw eigen veiligheid en die van anderen in het verkeer in gevaar. Vermijd onnodige risico’s en rijd met een veilig gevoel. Bij Bandenservice Frank Bongers kunt u altijd terecht voor een gratis optische reminspectie en een remmentest.

Inspectie
Bij de inspectie door onze monteurs worden de wielen en trommels gedemonteerd zodat de remvoering en remcilinders kunnen worden beoordeeld. Zo stellen we vast hoe effectief uw remmen zijn. Is een reparatie nodig? Wij geven drie maanden BOVAG-garantie op de reparatie en een jaar garantie op de onderdelen.

Webshop

Wielen en banden zoeken voor uw eigen voertuig! Voer eenvoudig het merk en model in van uw auto en u ziet direct het uitgebreide assortiment wielen banden in onze webshop.

Naar de webshop

Banden

Banden zijn de ‘schoenen’ onder uw auto. Zij verzorgen het contact met de weg. Het is goed om daar af en toe bij stil te staan. Bandenservice Bongers Boxmeer heeft de band die bij u past.

Meer over banden

Velgen

Lichtmetalen velgen geven uw auto persoonlijkheid en een eigen uitstraling. Het individuele karakter van uw auto wordt ermee versterkt. Bij elke smaak hebben we een passend ontwerp.

Meer over velgen