Firststop Bandenspecialist


Schokdempers

U ziet ze meestal niet: de schokdempers onder uw auto. Maar dat wil allerminst zeggen dat deze onderdelen van uw voertuig niet belangrijk zijn. Schokdempers zijn er niet alleen voor het verhogen van het comfort van automobilist en passagier; ze zorgen ook voor een optimaal contact met de weg en dus voor veiligheid.

Testbank
In onze werkplaats hebben we een speciale testbank voor schokdempers. Dergelijke banken worden alleen in bijzondere gevallen aangeschaft. Na een eventuele test vervangen wij snel en vakkundig de schokdempers van elk type auto. Natuurlijk gebruiken we daarbij enkel de beste merken. En de prijs? Die blijft scherp!

Wij hebben de nieuwe schokdemper test machine. (comar schokdempertester)

Schokdempers kunt u altijd gratis komen testen zonder een afspraak te maken.

Webshop

Wielen en banden zoeken voor uw eigen voertuig! Voer eenvoudig het merk en model in van uw auto en u ziet direct het uitgebreide assortiment wielen banden in onze webshop.

Naar de webshop

Banden

Banden zijn de ‘schoenen’ onder uw auto. Zij verzorgen het contact met de weg. Het is goed om daar af en toe bij stil te staan. Bandenservice Bongers Boxmeer heeft de band die bij u past.

Meer over banden

Velgen

Lichtmetalen velgen geven uw auto persoonlijkheid en een eigen uitstraling. Het individuele karakter van uw auto wordt ermee versterkt. Bij elke smaak hebben we een passend ontwerp.

Meer over velgen