Firststop Bandenspecialist


Uitlaten

Net als schokdempers is ook de uitlaat van uw auto niet direct zichtbaar. Daarom onderschatten veel automobilisten de slijtage waaraan deze onderhevig is. Een uitlaat dient ervoor om hete en giftige uitlaatgassen veilig af te voeren, zonder dat ze in het voertuig zélf kunnen komen. Daarmee draagt ook de uitlaat bij aan de veiligheid en het comfort van uw auto.

Slijtage
Vocht, trillingen, hitte, opspattende steentjes en verkeersdrempels zorgen ongemerkt echter voor de nodige schade en slijtage. Wij inspecteren de uitlaat van uw auto grondig en vervangen beschadigde en/of versleten onderdelen.

Webshop

Wielen en banden zoeken voor uw eigen voertuig! Voer eenvoudig het merk en model in van uw auto en u ziet direct het uitgebreide assortiment wielen banden in onze webshop.

Naar de webshop

Banden

Banden zijn de ‘schoenen’ onder uw auto. Zij verzorgen het contact met de weg. Het is goed om daar af en toe bij stil te staan. Bandenservice Bongers Boxmeer heeft de band die bij u past.

Meer over banden

Velgen

Lichtmetalen velgen geven uw auto persoonlijkheid en een eigen uitstraling. Het individuele karakter van uw auto wordt ermee versterkt. Bij elke smaak hebben we een passend ontwerp.

Meer over velgen