Firststop Bandenspecialist


Uitlijnen

We maken het allemaal wel eens mee: je rijdt door een oneffenheid in de weg of raakt een stoeprand. Grote kans dat uw auto dan niet meer helemaal goed uitgelijnd is. Door onjuiste uitlijning ontstaat een minder goede wegligging en slijten banden sneller.

Hoger rijcomfort
Bij Bandenservice Frank Bongers controleren we de uitlijning en stellen we de wielstanden, zoals sporing en wielvlucht, van de voor- en achteras af volgens de fabrieksspecificaties. U merkt het onmiddellijk aan een hoger rijcomfort en betere wegligging. Uw banden gaan bovendien langer mee.

Controleren
Geen stoeprandje geraakt? Dan nog adviseren wij u elk jaar de uitlijning van uw auto te laten controleren. Wij verzorgen dit ook voor talrijke auto- en garagebedrijven in de regio. Dat doen we op twee uiterst moderne uitlijnbanken.

Webshop

Wielen en banden zoeken voor uw eigen voertuig! Voer eenvoudig het merk en model in van uw auto en u ziet direct het uitgebreide assortiment wielen banden in onze webshop.

Naar de webshop

Banden

Banden zijn de ‘schoenen’ onder uw auto. Zij verzorgen het contact met de weg. Het is goed om daar af en toe bij stil te staan. Bandenservice Bongers Boxmeer heeft de band die bij u past.

Meer over banden

Velgen

Lichtmetalen velgen geven uw auto persoonlijkheid en een eigen uitstraling. Het individuele karakter van uw auto wordt ermee versterkt. Bij elke smaak hebben we een passend ontwerp.

Meer over velgen