Firststop Bandenspecialist


Verhuur

Gaat u op wintersport? Veel plezier! Maar denkt u ook aan de veiligheid op de weg?

Winterbanden
In onder meer Duitsland en Oostenrijk zijn winterbanden verplicht. Daar dient u zich van 1 november tot 15 april aan te passen aan de weersomstandigheden. Bij ons kunt u winterbanden huren. De kosten per winterbandenset (telkens met een minimum van tien dagen):

  • 14 en 15 inch:     € 10,00 per dag
  • 16 inch:                € 12,50 per dag
  • 17 inch:                € 15,00 per dag

Sneeuwkettingen
In alle landen met een berglandschap zijn sneeuwkettingen verplicht. Wanneer een gebodsbord dit aangeeft moet u bij sneeuw met sneeuwkettingen rijden, anders wacht u een fikse boete. Ook sneeuwkettingen huurt u bij ons:

  • Verhuur voor personenwagen:     € 2,50 per dag
  • Verhuur voor suv:                            € 5,00 per dag

Skikoffer
Nu u toch bezig bent: huur meteen een skikoffer of allesdrager! Ook makkelijk! Vraag naar onze prijzen.

Webshop

Wielen en banden zoeken voor uw eigen voertuig! Voer eenvoudig het merk en model in van uw auto en u ziet direct het uitgebreide assortiment wielen banden in onze webshop.

Naar de webshop

Banden

Banden zijn de ‘schoenen’ onder uw auto. Zij verzorgen het contact met de weg. Het is goed om daar af en toe bij stil te staan. Bandenservice Bongers Boxmeer heeft de band die bij u past.

Meer over banden

Velgen

Lichtmetalen velgen geven uw auto persoonlijkheid en een eigen uitstraling. Het individuele karakter van uw auto wordt ermee versterkt. Bij elke smaak hebben we een passend ontwerp.

Meer over velgen